Brioso logo

Jouw unieke vakantie langs de Ionische eilanden.

Voel de vrijheid op het heldere water van Griekenland

Stap aan boord van de Brioso voor een betoverende reis door de Ionische Zee. Onze luxe motorboot biedt een exclusieve ervaring voor maximum 2 à 4 personen, zodat u in alle rust en privacy kan genieten. Eric en Tanja, uw schipper en gastvrouw, verwelkomen u graag aan boord.

Gedurende zeven dagen nemen wij u mee op een ontspannende reis langs de mooiste plekken van de Ionische Zee, een gebied doordrenkt met natuurlijke charme en de warmte van gezellige dorpen. Laat u betoveren door de azuurblauwe wateren en ontdek de verborgen schatten van Kefalonia, Ithaka, Lefkada, Corfu en de omliggende eilandjes.

Onze tochten zijn ontworpen voor levensgenieters die de ultieme combinatie van ontspanning, avontuur en luxe zoeken. U kunt volledig opgaan in de rustgevende deining van de zee en de betoverende zonsondergangen bewonderen.

Bij Brioso draait alles om het creëren van onvergetelijke herinneringen. Boek vandaag nog uw plek aan boord en laat ons u meenemen op een reis waar luxe, weelderige natuur, gevarieerde landschappen en gezellige dorpen samenkomen voor een ervaring die uw verwachtingen zal overtreffen.

Ontdek de mooiste plekken

Ontdek

Assos

Ontdek

Gouvia

Ontdek de Brioso, onze krachtige Elling E3 motorboot, een toonbeeld van veiligheid en luxe in eigentijds design. Voldoet aan de veeleisende CE-categorie A (Ocean ) standaard, ontworpen voor zorgeloze zeereizen. Binnen biedt de boot comfort met een volledig uitgeruste keuken, 2 gastenhutten en een handige badkamer. Onze stille motor maakt ons onafhankelijk van de wind zodat u in alle rust kunt genieten van uw reis.

Geniet van de luxe en stijl op onze Elling E3

Stap aan boord van de Brioso voor een betoverende reis door de Ionische Zee. Eric en Tanja, uw schipper en gastvrouw, verwelkomen u graag aan boord.

Maak kennis met Eric en Tanja

@briosotravels op instagram

Heb je vragen of wil je jouw reis meteen vastleggen?

Brioso logo

Volg ons