Brioso logo

Gouvia

Gouvia ligt aan de oostkust van het eiland Korfoe. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals. Het dorp ligt op ongeveer 8 kilometer van de hoofdstad van Korfoe. Een van de meest opvallende kenmerken is de luxueuze jachthaven op wandelafstand van het dorpscentrum. Historisch gezien was Gouvia een Venetiaanse scheepswerf. Als je goed rondkijkt, kun je dit nog steeds zien. De invloeden van verschillende culturen en overheersingen in de loop der eeuwen hebben de dorpen van Korfoe een uniek karakter gegeven. 

In de avond komt Gouvia tot leven met een ontspannen sfeer. Lokale tavernes serveren heerlijke Griekse gerechten, vergezeld van levendige muziek. Het nachtleven varieert van rustige drankjes in gezellige bars tot levendige nachtclubs voor degenen die op zoek zijn naar meer dynamiek.
Al met al biedt Gouvia op Korfoe een perfecte mix van geschiedenis, natuur en hedendaagse flair, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor reizigers die op zoek zijn naar de authentieke Griekse ervaring.

Heb je vragen of wil je jouw reis meteen vastleggen?

Brioso logo

Volg ons

|