Brioso logo

Capaciteit

Of je nu in alle rust en privacy met z’n twee wilt meevaren of samen met vrienden of familie. De Brioso biedt een comfortabele accommodatie met twee gastenhutten, elk voorzien van twee eenpersoonsbedden. Deze opstelling maakt de boot ideaal voor maximaal twee koppels. De twee knusse hutten zorgen voor de nodige privacy en bieden voldoende slaapruimte voor alle gasten.

 

Bagage

Gelieve geen harde of grote koffers mee te nemen, omdat deze moeilijk op te bergen zijn aan boord. Het is beter om uw spullen in een opvouwbare reistas of rugzak mee te nemen. Daarnaast adviseren we om niet te veel bagage mee te brengen.

 

Kleding

Het grote voordeel van uw vakantie in Griekenland is het mooie weer. Je hoeft dan ook niet heel veel kleding mee te nemen. Denk aan T-shirts, shorts en badkleding. Hoewel sommigen genoeg hebben aan zomerkleding, kan het prettig zijn om een sweater of vestje mee te nemen voor de soms koelere avonden, vooral in het voor- en naseizoen.

 

Schoeisel

Kies bij voorkeur voor schoeisel met lichtgekleurde zolen of sandaaltjes. Het is aan te raden om zwemschoentjes mee te nemen, aangezien de rotsen scherp kunnen zijn en er soms zee-egels kunnen liggen.

 

Zonnebrandcréme en zonnebril

Gebruik een zonnebrandcrème en lippenbalsem met een hoge beschermingsfactor, Op het water verbrandt u soms snel. Vermijd het gebruik van olie, omdat dit vlekken op het hout en de bekleding kan maken en een glad dek kan veroorzaken. Vergeet zeker niet uw zonnebril mee te nemen.

 

Zaken die u niet hoeft mee te nemen

Beddengoed is standaard aan boord. Elke gast heeft één strandlaken ter beschikking evenals twee handdoeken (één kleine en één grote). Voor koelere avonden zijn er fleece dekentjes aan boord. Ook een föhn hoeft u niet mee te brengen.

 

Tarieven

Vanaf €1700 p.p. voor een gezelschap van max. 4 personen. Voor informatie en details over de tarieven kan je altijd contact met ons opnemen.
De tarieven zijn steeds exclusief de heen- en terugvlucht. Uiteraard zijn we er altijd om je hierbij te ondersteunen indien gewenst.

 

Welke luchthavens zijn het dichtstbij?

Dagelijks vertrekken er rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol(Amsterdam) naar Preveza (Lefkas) met Transavia.

Voor directe vluchten naar Corfu kun je op vrijdag en zaterdag vertrekken vanaf Charleroi (Brussel) met Ryanair. Vanuit Rotterdam biedt Transavia elke vrijdag en dinsdag directe vluchten aan. Ook TUI verzorgt vluchten vanuit Zaventem (Brussel) naar Corfu.

 

Weersverwachting  in de Ionische zee

Het klimaat op de Ionische eilanden is aangenaam en wordt sterk beinvloed door de zee. Gedurende de maanden juni, juli, augustus en september schijnt de zon gemiddeld 11 uur per dag.

Heb je vragen of wil je jouw reis meteen vastleggen?

Brioso logo

Volg ons

|