Brioso logo
Brioso, onze krachtige Elling E3 motorboot.

Geniet van het comfort van de Elling E3

De Brioso biedt een ruime en comfortabele accommodatie voor maximaal twee koppels. Met twee gezellige gastenhutten, elk voorzien van twee eenpersoonsbedden, is er voldoende privacy en slaapruimte voor iedereen aan boord. De badkamer zorgt voor het nodige comfort en is uitgerust met een wastafel, een douche en een elektrisch toilet. Daarnaast is er ook een volledig uitgeruste keuken met elektrisch fornuis, een combi-oven en een koffieappararaat. 

Het grote salon benedendeks is de ideale plek om te ontspannen en quality time door te brengen. Er is ook een zithoek boven bij de schipper, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht tijdens de tocht.

Interieur

Technische informatie

De Elling E3 heeft een maximale snelheid van 18 knopen (33,34 km/u), maar we kiezen vaak voor een comfortabele vaart van 8 tot 10 knopen (14,82 km/u - 18,52 km/u). Met elektrische boeg- en hekschroeven manoeuvreren we moeiteloos in nauwe plekken. Dankzij zonnepanelen en krachtige batterijen is er altijd voldoende stroom voor een comfortabele reis, inclusief water voorzien door onze watermaker.

Elling E3

Ontwerper: Neptune Marine Shipbuilding

CE-category: A

Lengte: 13.80 m 

Diepgang: 120 cm

Gewicht:15 ton

Materiaal: GRP (Polyester)

Heb je vragen of wil je jouw reis meteen vastleggen?

Brioso logo

Volg ons

|